Recomandari

Medicina Naturista Indica Graul Germinat In:

 
Boli ale sistemului nervos

Sterilitate
  Stari de demineralizare Anemii
 
Impotenta
Rahitism
  Boli nutritive Previne caderea parului
  Constipatie Boli de piele (eczeme)
  Ateroscleroza Obezitate
  Oboseala fizica si intelectuala Previne aparitia tumorilor si a cancerului
  Arterita, tromboflebita Tulburari de metabolism
Avantaje GRANOVIT
Produsele Granovit nu sunt tratate termic.
- Calitatile nutritive si terapeutice ale graului germinat sunt pastrate de fulgii de grau timp indelungat.
- Comod de consumat
- Rapid de preparat
- Accesibil oricarei varste
- Germinarea este cel mai eficent procedeu de valorificare integrala a semintelor
- Nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare
- Digestia si tranzitul intestinal se vor imbunatati rapid, costipatia sau alte dereglari digestive devenind amintiri.
- Germinarea este procedeul care valorifica cel mai bine si mai eficent pentru om samanta integral:
- Structura complexa a substantei din bob se simplifica devenind usor de digerat
- Calitatile senzoriale (gustul) se imbunatatesc
- Bobul germinat se imbogateste in aminoacizi, vitamine, enzime, bioelemente si alte substante biologic active.
Vitaminele atat de scumpe si cautate in farmacii sub forma sintetica, se formeaza prin germinare in cantitati apreciabile si absolut naturale. Astfel in graul germinat intalnim vitamina A, complexul vitaminic B, C, D, E, PP etc.
Germinarea aduce modificari cum sunt:
- Creste continutul de vitamine din grupul B de circa 2-5 ori
- Se sintetizeaza “de novo” vitamina C (acid ascorbic) care dupa 2-3zile de germinare depaseste cantitatea din multe legume si fructe.
- Cresterea continutului de vitamina E confera graului germinat un rol important in protectia, regenerarea si metabolismulul celulelor organismului uman, in dezvoltarea si fuctionarea organelor de reproducere, in prevenirea avortului spontan etc.
- Enzimele sunt fermenti de natura proteica imposibil de optinut in industrie, care sustin si actioneaza viata  in toate celulele animale si vegetale, fiind numite de unii autori “scantei de viata”
 
Enzimele se gasesc numai in alimentele crude
Prin tratarea termica (coacere, prajire, fierbere) enzimele sunt distruse complet.
In timpul germinari o parte din enzimele existente se “elibereaza” altele sintetizandu-se “de novo” si toate favorizand:
- Simplificarea substantei complexe din bobul de grau germinat
- Modificarea amidonului in compusi usor asimilabili care conduc la calitati senzoriale imbunatatite
- Modificari ale structurii proteinelor ducand la cresterea continutului de aminoacizi esentiali si o mai usoara metabolizare
- Scurtarea timpului de digerare
- Punerea la dispozitia organismului a unei mari cantitati de enzime ce vor gestiona o multitudine de procese biologice in organism.
 
Elemente minerale: calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu, potasiu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, etc., existente in bobul negerminat in compusi greu de digerat, prin germinare se biodisponibilizeaza in cantitati insemnate :

O serie de substante biologic active generate de germinarea “mirabilei seminte”, au rol de tonifiere si fortificare a organismului, fiind recomandate copiilor, convalescentilor si sportivilor etc.

Substantele bioantioxidante existente in graul germinat previn cu success apararitia tumorilor si a cancerului.
Powered By GEOLEX GALATI
Granovit © 2017